در اوایل که گوشی های تلفن همراه به بازار آماده بود جز کالای لوکس محسوب میشود و یک وسیله لاکچری است.
کمتر کسی را می توانید پیدا کنید که برای انجام امور روزمره از تلفن های همراه استفاده نکند. البته این وسیله های کاربردی بدون سیم کارت، عملا ابزاری غیر قابل استفاده هستند که کارایی خاصی نخواهد داشت. ضریب نفوذ 167 درصدی تلفن های همراه در سه ماهه اول سال 1401، نشان می دهد تعداد سیم کارت های واگذار شده در ایران تقریبا دو برابر جمعیت بالغ ایران می باشد. ( بیش از 141 میلیون سیم کارت )
همین آمار به خوبی بیانگر ارزش سیم کارت در بین مردم می باشد و نشان می دهد که سیم کارت در ایران، کاربردی فراتر از برقراری ارتباط داشته که همین امر، آن را از یک کالای مصرفی به کالایی سرمایه ای تبدیل کرده است به طوری که مانند همه بازارهای دیگر از نوسانات فراوانی برخوردار می باشد. در حال حاضر ارزش سیم کارت بر کسی پوشیده نیست و خرید و فروش آنها به عنوان یک کالای سرمایه گذاری یکی از بازارهای پرسود ایران به شمار می آید.
گران ترین سیم کارت ایران، چه شماره ای است؟
نگاهی اجمالی به بازار سیم کارت ایران نشان می دهد که در این بازار؛ قیمت سیم کارت دائمی از اعتباری بیشتر می باشد، از بین اپراتورها نیز سیم کارت همراه اول پرطرفدارترین و گرانترین سیم کارت های موجود در بازار می باشند. البته در تعیین قیمت نهایی یک سیم کارت فاکتورهای مهمی مانند میزان کارکرد؛ میزان رندی شماره و .... تاثیرگذارند که هر کدام به تنهایی میتوانند قیمت یک سیم کارت را تا چندین میلیون جابجا نمایند.
در حال حاضر گران ترین سیم کارت ایرانی، یک شماره رند همراه اولی است که به علت تقاضای بالا همچون یک کالای لاکچری و لوکس معامله می شود. شماره رند 0912 با کد یک که 6 رقم یک دیگر بعد از آن می آید، گران ترین سیم کارت ایران به قیمت 300 میلیارد تومان می باشد.
چرا بازار سیم کارت بهتر از بازار طلا و مسکن است؟
با توجه به افسار گسیختگی قیمت دلار در ایران، قیمت 300 میلیاردی یک سیم کارت، گرچه برای بسیاری از خواننده ها دور از ذهن می باشد ولی برای فعالان این حرفه امری بدیهی و طبیعی است. زیرا کارشناسان و فعالان حوزه خرید و فروش سیم کارت معتقدند که به لطف سیاست های دولت در طول این سالها، سیم کارت ها به عنوان یک کالای سرمایه ای از نوسانات بازار ارز تاثیر می پذیرد و همچون طلا و ماشین با بالا رفتن نرخ دلار، قیمتش بالا می رود. البته با این تفاوت که قیمت سیم کارت با بالا رفتن دلار افزایش می یابد، ولی با کاهش یافتن آن، از کاهش قیمت خبری نیست. به همین خاطر سرمایه گذاری در این بازار به عنوان سودآورترین بازار کشور از بازار طلا، مسکن و خودرو بسیار بهتر می باشد.
یکی از مهم ترین دلایل توجه نمایشگاه داران و زمین داران به این بازار هم، همین لجام گسیختگی این بازار می باشد که شرایط را برای هر نوع سرمایه گذاری مناسب می کند. زیرا از یک طرف هر سیم کارتی که امروز خریداری شود، ماه آینده به قیمتی به مراتب بالاتر به فروش می رسد، از طرف دیگر هم در صورت خرید شماره های رند و لاکچری، امکان تهاتر این سیم کارت ها با خانه، ماشین و زمین به راحتی فراهم می باشد.
دلایل مناسب بودن بازار سیم کارت برای دلالان؟
با توجه به امنیت بالای این بازار، همه کسانی که قصد سرمایه گذاری دارند می توانند با خیال راحت سیم کارت مورد نظر خود را تهیه کرده و بعد از مدتی از افزایش قیمت آن لذت ببرند. هر چند که این افزایش قیمت همیشه در یک حد نبوده و قطعا بعضی شماره های رند افزایش قیمت بیشتری را تجربه می کنند. برای نمونه یکی از فعالان خرید و فروش سیم کارت در مورد افزایش قیمت انواع سیم کارت در این روزها می گوید: " در همین مدت، سیم کارت های معمولی و ارزان قیمت ظرف مدت چند روز، دو الی سه میلیون تومان افزایش قیمت داشتند، ولی همین مورد روی خط های رند به افزایش قیمت 500 میلیون تومانی و بیشتر هم رسید. "
همه این ها در حالی است که وزارت کار در سال گذشته خط فقر مطلق یک خانواده چهار نفره در شهر تهران را هفت میلیون و چهار صد هزار تومان و برای ساکنان باقی شهرها چهار میلیون و 541 هزار تومان اعلام کرده است.
آینده این بازار چگونه است؟
همه ما می دانیم که سرمایه گذار در هر شرایطی به دنبال یک سرمایه گذاری مطمئن می گردد. با توجه به وضعیت کنونی کشور که شرایط را برای هر نوع سرمایه گذاری پرخطر ساخته است، بازار خرید و فروش سیم کارت به عنوان یک بازار امن و کم حاشیه می تواند مامن مناسبی برای فعالان اقتصادی باشد تا با خیال راحت با تبدیل پول ملی کشور به کالایی که هر روز روند صعودی را طی می کند، جلوی ضرر بیشتر را بگیرند.
درست است که سیم کارت یک کالای غیر ضروری است؛ ولی به همت سیاست گذاری های غلط مسئولان؛ همین کالای مصرفی غیر ضروری در این روزها از چنان بازار داغی برخوردار است که دلالی در آن حتی از سرمایه گذاری بر بازار زمین، ماشین، دلار و طلا سودآورتر است. کار به جایی رسیده که خیلی از افراد به صورت مشارکتی یک سیم کارت رند می خرند تا آن را با یک ماشین خارجی و یا خانه تاخت بزنند.
علاوه بر این، در شرایط این روزها که پیش بینی قیمت دلار بسیار سخت بوده و سرمایه گذاری در آن را به یک سرمایه گذاری پر خطر تبدیل شده است، بازار پرسود سیم کارت نظر بسیاری از افراد را به خود جلب نموده است و تقریبا از هر قشری در این حیطه دلالی می کنند.
آنچه که مسلم است بازار داغ این روزهای شماره های رند همراه اول و یا ایرانسل، قطعا تحت تاثیر مستقیم نوسانات نرخ ارز می باشد، ولی آنچه این بازار را به یک مکان مناسب برای حضور دلالان تبدیل کرده، نتیجه سالها تلاش مسئولان می باشد که با سیاست گذاری های اشتباه و عدم نظارت شرایط را برای مردم سخت تر از همیشه کرده است.
منبع : سایت خرید و فروش سیم کارت رندباز
:: برچسبها:
سیم کارت همراه اول ، خرید و فروش سیم کارت ، قیمت سیم کارت 0912 ، قیمت سیم کارت ، رندباز ,
:: بازدید از این مطلب : 306
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0