این روز ها بسیاری از مردم به خاطر پیامک های تبلیغاتی بسیار داغ می باشد و همین موضوع دارندگان سیم کارت های اعتباری و دائمی همه اپراتور های سیم کارت را اذیت می کنند. از همین جهت است بسیاری از مردم با این معضل که فروشگاه ها با پیامک های تبلیغاتی خود انجام می دهند برای همین مردم را بسیار شاکی کرده است.این روش که این روز ها برای مردم بسیار آزار دهنده شده است این روش تبلیغاتی یکی از بهترین روش هایی است که در این زمانه بسیار ارزان و آسان جهت تبلیغات انجام می شود .اما همین تبلیغات باعث شده است که بسیاری از مردم در مورد تبلیغات بسیار اذیت شوند و همین مسئله باعث شده است که ناراحت شوند. مردم امیدوارند که هر چه زودتر اپراتور ها برای این مسئله فکر بزرگی کنند تا مردم هم از شر این پیامک های تبلیغاتی راحت شوند
بعد از ظهور تلفن های همراه، ارسال پیام های تبلیغاتی به عنوان یک روش ارزان و بسیار آسان جهت تبلیغات انواع کالاها و خدمات مورد توجه کارفرمایان و مدیران شرکت ها قرار گرفت و آنها با استفاده از بانک های اطلاعاتی مختلف، با ارسال پیام هایی کوتاه کسب و کار خود را تبلیغ می کردند. با وجود استقبال مدیران از این روش اقتصادی، دریافت پیامک های تبلیغاتی تقریبا برای همه کاربران ناخوشایند بود. به همین خاطر کاربران به دنبال راهکارهایی بودند تا بتوانند برای همیشه خود را از دریافت پیامک های تبلیغاتی راحت کنند.
کد دستوری # 800 * ( ستاره 800 مربع )
بر اساس قانون ارسال پیامک های تبلیغاتی حتما باید از طریق پنل های ارسال پیامک انبوه صورت پذیرد و شماره های شخصی اصلا برای این کار مناسب نیستند. به همین خاطر ارسال پیام تبلیغاتی از سوی شماره های شخصی جرم بوده و ارسال کننده پیامک متخلف شمرده می شود.
به دنبال اعلام نارضایتی کاربران سیم کارت دائمی و اعتباری اپراتورهای فعال در کشور، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، به عنوان یکی از مراجع مسئول، سامانه # 800 * ( ستاره 800 مربع ) را برای شناسایی و مسدود سازی شماره های شخصی که اقدام به ارسال پیامک تبلیغاتی می کنند، راه اندازی کرد. در این روش، مشترک باید کد دستوری # 800 * ( ستاره 800 مربع ) را شماره گیری و ارسال نماید.
بر اساس این مصوبه، بعد از شناسایی سیم کارت و محرز شدن تخطی مشترک، سیم کارت مشترک مسدود شده و بدون توجه به محتوای پیامک انجام شده، فرد خاطی فقط یک بار بعد از مسدود شدن سیم کارت می تواند با ارائه تعهد نامه کتبی سیم کارت خود را دوباره فعال سازد.
نحوه غیر فعال سازی دریافت پیامک های تبلیغاتی در اپراتورهای مختلف
علاوه بر معرفی سامانه از سوی رگولاتوری، همه اپراتورهای فعال در کشور با معرفی روش های مختلف، امکان لغو دریافت پیامک های تبلیغاتی را برای مشترکین خود فراهم نمودند که این روش ها به شرح ذیل می باشد:
غیر فعال سازی پیامک تبلیغاتی در سیم کارت دائمی و اعتباری همراه اول:
کاربران سیم کارت دائمی همراه اول و سیم کارت اعتباری همراه اول می توانند با استفاده از روش های ذیل نسبت به لغو پیامک های تبلیغاتی همراه اول خود اقدام نمایند:
· ارسال عدد 1 به 8999
· شماره گیری کد دستوری # 8999* ( ستاره 8999 مربع )
· تماس با مرکز اطلاع رسانی 9990
· مراجعه به اپلیکیشن " همراه من "
غیر فعال سازی پیامک تبلیغاتی در سیم کارت اعتباری و دائمی ایرانسل:
مشترکین سیم کارت دائمی ایرانسل و سیم کارت اعتباری ایرانسل می توانند با استفاده از روش های ذیل تصمیم بگیرند که مایل به دریافت کدام گروه پیامکی هستند:
· شماره گیری کد دستوری # 5006 * ( ستاره 5006 مربع )
· ارسال پیامک به 5006
· مراجعه به اپلیکیشن " ایرانسل من" و بخش" مدیریت پیامک تبلیغاتی"
غیر فعالسازی پیامک تبلیغاتی در سیم کارت دائمی و اعتباری رایتل:
کاربران سیم کارت دائمی رایتل و سیم کارت اعتباری رایتل نیز می توانند با استفاده از روش های ذیل، خدمات پیامکی خود را مدیریت نمایند:
· با مراجعه به نرم افزار " رایتل من " در بخش " مدیریت خدمات پیامکی انبوه و ارزش افزوده" خدمات فعال را مشاهده و در صورت تمایل نسبت به فعال یا غیر فعال سازی آنها اقدام کنند.
· شماره گیری کد دستوری #800* ( ستاره 800 مربع )
· شماره گیری کد دستوری # 195* ( ستاره 195 مربع )
· ارسال عدد 3 به شماره 800
با لغو پیامک های تبلیغاتی، چه پیامک هایی لغو نمی شوند؟
البته مشترکین توجه داشته باشند؛ با استفاده از روش های فوق، تنها پیامک های تبلیغاتی حذف شده و پیامک های حاوی اطلاع رسانی سرویس های پایه، اطلاع رسانی اپراتور و باند پهن جزء پیامک تبلیغاتی محسوب نشده و در هرصورت امکان دریافت چنین پیامک هایی برایشان فعال می باشد. از آنجا که روش های اعلام شده تنها برای لغو دریافت پیامک های تبلیغاتی می باشد و همه پیامک های انبوه ارسالی در گروه پیامک های تبلیغاتی قرار نمی گیرند، دریافت برخی از این پیامک ها اجتناب ناپذیر می باشد.
پیامک هایی که امکان لغو آنها با استفاده از روش های فوق وجود ندارد؛ شامل:
· پیامک های مربوط به بانک ها، شرکت ها و مجموعه هایی که خود مشترک مایل به دریافت آنها می باشد. برای لغو این پیامک ها، مشترک سیم کارت دائمی یا اعتباری باید با مراجعه حضوری به این مراکز، عضویت خود را لغو نماید.
· پیامک های اپراتور فعال در کشور و اطلاع رسانی سرویس های پایه و باند پهن اپراتورها، پیامک تبلیغاتی محسوب نشده و ارسال آنها متوقف نمی شود.
· پیامک های اطلاع رسانی و هشدار که توسط دولت یا نهاد های خاص ارسال می گردد؛ مانند : پیامک های پلیسی و انتظامی، پلیس فتا، قوه قضائیه، پیامک های دولتی و حکومتی و قضایی نیز جزء پیامک های تبلیغاتی محسوب نمی شوند و مشترک قادر به غیر فعال سازی آنها نمی باشد.
باوجود آزار دهنده بودن دریافت وقت و بی وقت پیامک های تبلیغاتی، مشترکین توجه داشته باشند که همه پیامک هایی که به صورت انبوه ارسال می گردد، پیامک تبلیغاتی محسوب نمی شود و پیامک هایی که در مطلب بالا ذکر شد و در راستای اطلاع رسانی ارگان ها و مراجع ذی ربط می باشد، به هیچ وجه قابل حذف شدن نمی باشد.
منبع : سایت خرید و فروش سیم کارت رندباز
:: بازدید از این مطلب : 295
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0