هشدار مهم درباره اینترنت رایگان دولت
نوشته شده توسط : امیررضا

همانطور که میدانید هر روز تعداد افراد سودجو و فرصت طلب افزایش می یابد . امروزه با پیشرفتی که  تکنولوژی و سیم کارت ها داشته اند سیم کارت ها توانسته اند دنیای گسترده ای را ایجاد کنند . دنیایی که شامل دسترسی های بیشتر و راحت تر در ارتباط با یک دیگر دارد . بنابراین موضوع افراد سود جو از طریق ارسال پیامک و یا تماس های متفاوت با استفاده از روش های گوناگون قصد فریب دادن افراد را دارند . اگر به یادداشته باشید مدتی پیش دولت از بسته های رایگان خود که به نوعی هدیه به مردم بود و شامل ده گیگابایت اینترنت رایگان بود رونمایی کرد و اعلام کرد که این بسته رایگان نوعی هدیه به مردم برای جبران افزایش قیمت بسته های اینترنتی است . بنابراین موضوع کلاهبرداران از این فرصت سوء استفاده کرده اند تا بتوانند مشترکین را فریب دهند تا به اهداف خود برسند . برای کسب اطلاعات بیشتر راجع به کلاهبرداری از طریق ارسال پیامک بسته اینترنت رایگان در ادامه این مطلب با ما همراه باشید . 

چگونگی کلاهبرداری از مردم

پیرو تیتر اول این مطلب افراد سودجو پس از اطلاع رسانی هدیه دولت به مردم ، با استفاده از ارسال پیامک جعلی توانستند تعدادی از کاربران را فریب بدهند.پیامک جعلی که از سوی کلاهبرداران برای مردم ارسال میشود حاوی یک لینک است که کابران با کلیک بر روی لینک وارد سایت جعلی میشوند ، پس از ورود کاربر، سایت فرمی را نمایش میدهد که از شما اطلاعاتی مانند کد ملی، نام و نام خانوادگی را میخواهد. اگر شما اطلاعات خود را در سایت وارد کنید تمامی اطلاعاتتان به سرقت میرود و ممکن است دردسر های بسیاری برای شما ایجاد کند. در اصطلاح به این کار حمله فیشینگ میگویند.

 

حمله فیشینگ چیست؟

حمله  فیشینگ نوعی تلاش برای به دست آوردن اطلاعات از طریق جعل است که در آن فیشر (فردی که حمله فیشینگ را انجام میدهد) با استفاده از برخی متدها ، اقدام به شبیه سازی یک برنامه ، سایت ، حتی یک سرویس کرده و از طریق این کار اطلاعات کاربر را به سرقت میبرند.

یکی از رایج ترین روش های حمله فیشینگ ارسال پیامک از سوی مهاجم به کاربر است.در این مواقع پیامکی حاوی لینک برای کاربران ارسال میشود که به نظر میرسد این پیامک از طرف شرکت و وب سایت قانونی و معتبر است سپس کاربر را به وبسایت میبرد و از او میخواهد تا اطلاعاتی را وارد کند پس از دریافت ، اطلاعات به سرقت میرود.

 

چگونه فریب فیشر ها را نخوریم؟

ممکن است برای شما هم اتفاق بیوفتد که از طریق ایمیل و یا به صورت پیامک ، متنی با خبر های فوری و حاوی لینک ارسال شود که با کلیک بر روی آن شمارا به سایت ببرد.پیشنهاد ما به شما این است اگر از سایت مطمئن نیستید و یا بهتر است بگوییم اگر فرستنده پیام را نمیشناسید بر روی لینک کلیک نکنید زیرا احتمال دارد به دام فیشر ها بیفتید.

روش دومی که میتوانید حمله فیشینگ را تشخیص بدهید نگه داشتن روی لینک است.با نگه داشتن انگشتتان روی لینک شما وارد سایت نخواهید شد ولیکن قسمتی از صفحه اول سایت همراه با url  به شما نمایش داده خواهد شد اگر در کنار یو آر ال علامت قفل و یا کلمه  https://  مشاهده نکردید به هیچ عنوان وارد سایت نشوید یا از آن سایت هیچگونه برنامه و ایپلیکیشنی دانلود نکنید همچنین اطلاعاتتان را در اختیار سایت نگذارید.

با رعایت کردن این دو روش هیچگونه خطر حمله فیشینگ شمارا تهدید نخواهد کرد.

 

 





:: بازدید از این مطلب : 149
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 12 بهمن 1402 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: